Доктор Нури - Дентална клиника НУРИДЕНТ

Д-р Сейед Маджид Нури е роден в Иран, град Ахваз. От 1993 година живее в България. През 1999г. завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив. Има 14 годишна частна стоматологична практика в собствена клиника гр.София. Член e на Българския Зъболекарски Съюз. Придобива следдипломна квалификация в България и Чужбина по Естетична стоматология и Имплантология. Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С.М.Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, Америка и др. Участва в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в Чужбина. Ние можем да създадем един нов свят от възможности, с които да се подобри нивото и качеството на вашия живот посредством използването на най-напредналите техники и технологии.

Ние можем да предложим на Вас и Вашето семейство цялостни профилактични, лечебни, функционално- възстановителни и козметични услуги, включвайки избелване на зъбите, ортодонтия, естествено-изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Ние също Ви предлагаме съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия. Наше убеждение е, че вие трябва да получавате възможно най-добрата стоматологична грижа, и че вие трябва да бъдете напълно информирани за състоянието на вашето орално здраве. Това означава, че ние ще препоръчаме каквото е необходимо, за да ви доведем до оптимално състояние на оралното здраве, и за предотвратяване на каквито и да е бъдещи проблеми.

Ние искаме да бъдем сигурни, че след като е завършено вашето лечение, вие само ще трябва да ни посещавате за регулярно клинично почистване (профилактика), за да може да се поддържа такава висока степен на орално здраве.